10:09
Слово директора

День захисника України

Вже багато років у нашій школі проводиться свято до Дня захисника України. Як правило, воно проводилося 14 жовтня, або в інший день, оскільки парламент минулого року визначив цей день, як святковий і вихідний. Ще день 14 жовтня визнається, як День українського козацтва, у цьому році святкували 77 річницю створення на Волині армії УПА. Цей день є великим релігійним святом Покрови Пресвятої Богородиці як у православних, так і греко-католиків. Тим більше, що храм Покрови на Личаківській на чолі з парохом о. Іваном Мазуркевичем є нашою парафіяльною церквою.

Вже три роки поспіль ми на свято Покрови проводимо конкурс "Пісні, народжені війною". І ось 16 жовтня учні 5-11 класів змагалися за призові місця у цьому конкурсі. Загальна оцінка його - відмінна. Велика заслуга у підготовці цього конкурсу належить музичному керівнику, учителю-методисту Парфенюк Марії Володимирівні. Дякую учителям - класним керівникам за творчу роботу у проведенні конкурсу.

Декілька тез хочу висловити за результатами конкурсу. Спочатку хочу подякувати учням школи за патріотизм, за чудове виконання пісень, які народилися в АТО, за збірку малюнків і речі та продукти, які були передані воїнам ООС депутатом Львівської міської ради Кужелюком Ю. А. під час поїздки у район бойових дій у ці дні.

Разом з тим думаю про те, що наші діти мають співати не про війну, а про мир, добробут, щастя, романтику або лірику. Але, очевидно, в тому і суть нашого українства, що наші діти є невід'ємною частиною свого народу і впевнений, що в учнів нашої школи велике майбутнє.

Директор школи В. К. Степанюк

Views: 399 | Added by: F0b0s | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]