13:10
Не будьмо байдужими!

Випускник нашої школи бореться за життя свого сина.

Другокурсникові-майбутньому правникові Національного Університету «Львівська Політехніка» Володимиру Андрієцькому львівські онкологи діагностували остеосаркому – рак кістки. Після обстеження та першого курсу хіміотерапії у німецькій клініці медики дійшли висновку, що хлопцеві допоможе операція. Її вартість – 117 тис євро. Цю суму батьки Володимира мають зібрати протягом 9 тижнів.

«Місяць тому син поскаржився на біль у правому передпліччі. Щодня боліло все сильніше. Спочатку лікарі думали, що він вдарився чи потягнув руку, навіть на рентген не скерували. Призначили знеболювальні препарати. Якщо не допомагали одні, призначали інші. Так на таблетках минуло майже два тижні, але біль не вщухав. Згодом уже дізналися, що у Володі – остеосаркома. Ця хвороба розвивається стрімко», – розповідає LMN мама Володимира Олеся Андрієцька.

До порятунку Володі активно долучилися його друзі-студенти, знайомі родини. Зібрали 40 тис євро, ще треба 77 тис євро. Тож рідні хлопця звертаються до усіх небайдужих з проханням про допомогу.

«У такій ситуації важко щось прогнозувати, але німецькі лікарі налаштовані позитивно», – зазначає мама студента.

Гроші можна переказати на рахунки:

4119970061117911 Райффайзенбанк

5168757363118458 Приватбанк

Андрієцька Олеся Василівна (мама Володі).

Views: 1062 | Added by: F0b0s | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]