21:08
Національний проект "Відкритий світ"

Вітаємо особисто Вас і ваш навчальний заклад з включенням в  Національний проект "Відкритий світ". Впевнені, що врешті решт буде забезпечено доступ кожної дитини до найкращих навчальних матеріалів і освітніх методик, що дозволить отримати якісну освіту і в маленькому селі, і у великому місті.

 

Працюючи на перспективу, студенти нашого Національного центру, використовуючи одну із технологій створення віртуальної реальності, розробляють віртуальні засоби унаочнення. А саме,  інтерактивні 3D моделі-ілюстрації до задач та теорем стереометрії  (як колись були скляні). 3D моделі розміщуються в Інтернеті. Вони мають стати складовою частиною контенту проекту "Відкритий світ". Знаючи рівень Вашої зайнятості і рівень зайнятості ваших викладачів, сподіваємось, що вчителі математики старших класів час від часу переглядатимуть наші напрацювання з метою надати їм оцінку і поради щодо покращення їх представлення. Ми не маємо можливості звернутись до них напряму, а тому звертаємось до Вас.  Маємо надію, що напрацювання і зараз стануть в нагоді і вчителям, і учням (судячи з відгуків вчителів, які їх уже використовують) в підготовці до ЗНО з математики.

 

Як працювати з матеріалами по стереометрії, розміщеними в Інтернеті, продемонстровано в ролику на YouTube  http://youtu.be/B01sgVzRxiQ 

 

Для роботи необхідно лише завантажити та встановити на вашому комп’ютері браузер Cortona3D (він безплатний). Посилання на нього знаходиться на головній сторінці демонстраційного майданчика. Відео  http://youtu.be/NE8PUSYj_5Q  демонструє процес завантаження та встановлення.

 

Інтерактивні 3D моделі-ілюстрації до курсу стереометрії  ми розміщуємо на сайті: http://www.3dg.com.ua/

Views: 684 | Added by: admin | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]