12:57
«Львів, що любить тварин»: освітьо-пізнавальний проект для школярів

Вперше у Львові стартує освітній проект для школярів, спрямований на формування культури доброго ставлення до тварин, любові, співчуття та розуміння відповідальності за домашніх улюбленців. «Маленький принц. Львів, що любить тварин» – проект, який Львівське комунальне підприємство «Лев» починає реалізовувати спільно з партнерами для 16 навчальних закладів міста (в тому числі і наша школа - 7-А, 7-Б класи).

Завдяки фінансовому сприянню компанії «Кормотех» уже надруковано методичні посібники для вчителів і робочі зошити для учнів. Навчальний дводенний тренінг для вчителів біології, які викладають курс зоології, що відбувався 4-5 листопада, підтвердив, що курс є надзвичайно цікавим і, на думку, педагогів не залишить байдужим жодне дитяче серце. У межах проекту передбачено проведення чотирьох занять для школярів у листопаді-грудні та виїзд учнів кожної школи в ЛКП «Лев», проведення навчальних тренінгів, «круглих столів» та прес-конференції.

 

Курс складається із 4 уроків: 1 - "Взаємодія людей і тварин", 2 - "Потреби та добробут тварин", 3 - "безвідповідальне ставлення до тварин та його наслідки", 4 урок-квест - "Ми відповідаємо за тих, кого приручили".

  

Екскурсія ЛКП "Лев"

  

Views: 551 | Added by: F0b0s | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]