08:27
Анонімне анкетування учнів

З метою виявлення актуальних потреб школи і подальшого вдосконалення освітньо-виховного процесу, у СЗШ№ 63 м.Львова було проведено анонімне анкетування. Загалом зібрано і опрацьовано 208 анкет. За результатами опитування виявлено, що найбільше учні пишаються своєю приналежністю до шкільної спільноти (40 уч.), доброзичливими та висококваліфікованими учителями (22 уч.), дружньою атмосферою класних колективів (30 уч.). Як позитивні аспекти відмічено: наявність мультибордів, інтернету (доступу до Wi-Fi), відремонтованих санвузлів.

Для покращення умов навчання учні готові дотримуватись правил внутрішнього розпорядку, брати участь в облаштуванні шкільних приміщень і території (30 уч.), розробляти і голосувати за проекти, брати участь в організації свят, конкурсів (31 уч.). Готові успішно навчатись з метою підвищення рейтингу школи.

Своє дозвілля діти бачать у проведенні дискотек (18 уч.), поїздок (15 уч.), свят і змагань (13 уч.). Є потреба і бажання організувати гуртки зі стендової стрільби, футболу, кібер-спорту (26 уч.). А також створення відпочинкової зони та проведення прогулянок на свіжому повітрі (24 уч.).

 

Views: 209 | Added by: F0b0s | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]